Hasköy Ortaokulu

Telefon : (212) 2382876
WEB https://haskoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : KEÇECİ PİRİ MAH. OKMEYDANI CAD. HASKÖY İLKÖĞRETİM OKULU NO 20 BEYOĞLU / İSTANBUL
VİZYON : Milli Eğitim Temel amaçları doğrultusunda, Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığında, değişime ve gelişime açık, yaşadığı ´´Bilgi Toplumu´´nun farkında olan, bilgiye ulaşma yollarında ve teknolojiyi kullanmada başarılı, çevre sorunlarına duyarlı, yarınlarımız için her türlü yetki ve sorumluluğu alabilen, çözüm yollarında etkin, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştiren bir kurum olmak
MİSYON : Milli Eğitimin Temel amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, insana saygıyı temel alarak, faaliyet alanındaki, hizmetlerin planlanmasından hedef kitlesine ulaştırılmasına kadar geçen sürecin tüm safhalarında etkin, verimli ve yararlı olarak, yüksek düzeyde öğrenen, gelişen organizasyonlar ile başarıyı yakalamış, tanınan eğitim kuruluşları arasında yer almak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :
Saatler :
Yabancı Dil :
Servis : Okul servisleri mevcuttur.
Ulaşım : Taksim´den: (54HT-Hasköy-Taksim), (36T-Cebeci Mah.-Taksim), (38T), (54K), Eminönü´nden: (47-Yeşilpınar-Eminönü), (47E-Binevler Eminönü), (47Ç- Güzeltepe-Eminönü), (50N) 50E Şişhane´den: Yeşilpınar minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Okulumuz Hasköy Tünel çıkışındadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : LGS sınavında, Beyoğlu İlçesindeki okullarda en yüksek puan alan öğrenciler; Hasköy Ortaokulu öğrencileridir.
Sportif Etkinlikler : Okçuluk, Badminton, Basketbol, Voleybol, Futbol, Masa Tenisi
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS PROJELERİ
Diğer Hususlar : Akıllı tahta, internet, dinamik ve çalışkan kadrosuyla güleryüzlü ve kaliteli eğitim